Webbdesign Stockholm

Hemsida är en av de viktigaste sakerna på checklistan när man har ett företag eller också håller på att starta upp ett nytt företag.
Med 3 miljarder+ internet användare och cirka 3.5 miljarder sökningar per dag bara på Google spelar det ingen roll om ni är ett mindre eller större företag, hemsida är ett måste.
Med företags hemsida kan kunder, potentiella medarbetare, affärspartners och kanske till och med investerare snabbt och enkelt få reda på mer om ert företag, produkter och tjänster.

 

Hemsidor marknadsför er 24/7. Ingen av era anställda kommer göra det.

― Paul Cookson

 

Tyvärr så räcker det inte med bara en hemsida som är gjord på 10 minuter utan några som helst kunskaper.En hemsida bör ha en professionellt utseende om man vill bli tagen på allvar och därför borde den byggas upp av någon som har mycket erfarenhet inom webbdesign.

Eftersom många konsumenter och företag söker information online på olika sökmotorer så finns det en stor möjlighet att ert hemsida är med i sökresultaten beroende på vad de sökte och ni får då chansen att göra ett gott intryck på en potentiell köpare utan att ha lagt några som helst pengar på marknadsföring eller ens möt de i person.

Webbdesign som fångar

8 sekunder Det är allt ni får för att övertyga era nya besökare att stanna på ert hemsida. Det är känt att åtminstone 50% av nya besökare lämnar hemsidan inom 8 sekunder ifall man inte gör en gott intryck. Därför är det jätte viktigt ha en snygg designad hemsida som är användarvänlig och just byggt för ert företag med rätt mål & placeringar för att få besökarna stanna på hemsidan och få de i mål. Vi hjälper idag med allt det med vår webbdesign tjänst och även erbjuder optimering av hemsidan som SEO optimering, laddningstid optimering och även a/b tester.

 

När det kommer till webbdesign fokuserar vi alltid  att designa hemsidor som är användarvänliga, professionella och som säljer. Alla besökare ska kunna använda hemsidan lätt eller kunna lära sig använda den snabbt utan stora ansträngningar.
Lika så gäller det för er som kunder och administratörer på ert hemsida. Vi tycker att ni ska inte behöva anstränga er för mycket för att redigera ert innehåll på hemsidan. Därför jobbar vi främst med CMS WordPress som är en open-source publiceringssystem. Vi ser till att bara nödvändiga verktyg finns med i kontrollpanelen och för att underlätta arbetet för er ännu mer.
Efter att våra webbdesigners är klara med ert WordPress hemsida erbjuder vi gratis 1 timmes lektion i WordPress.
Med 1 timmes lektionen visar vi hur ni enkelt redigerar innehållet och svarar på alla frågor som ni har angående hemsidan och webbdesign.

 

Vi erbjuder två olika typer av hemsidor inom vår webbdesign tjänst till våra kunder. Det första alternativet är Foomle hemsida (unikt hemsida) där vi tar fram professionell layout och design åt er som är helt unik. Förutom att hemsidan är unik så är den också mycket mer användarvänlig och optimerad än en hemsida med t.ex. en köpt WordPress tema.

Tycker ni ändå att professionell hemsida och större optimeringar av hemsidan är inte nödvändig för ert företag så är det andra alternativet att vi använder redan klar mall. Vi byter då ut en del av designen för att anpassa just för ert företag.
Båda alternativen inkluderar responsive design (mobilvänlig hemsida).

Vill ni veta mer om webbdesign, WordPress och få även ett prisförslag? Ta kontakt med oss eller lämna ert kontakt info längre ner på sidan för att bli kontaktade av oss.

Kontakt

Vill ni veta mer om webbdesign och foomle hemsida?

Ni kan nå oss på telefonnumret 08 559 222 69, e-post adress info@foomledesign.se.
Alternativt kan ni fylla i kontakt formuläret nedan och vi kommer kontakta er.