För att du ska beställa WordPress Underhåll och Support Paket paket fyll i dina uppgifter i formuläret och klicka på beställ knappen.

WordPress.org eller WordPress.com

Observera att vår Underhåll och Support paket ej gäller för hemsidor som ligger på WordPress.com utan bara WordPress self hosted hemsida.
Vet du inte du har  så kan du alltid kolla detta enkelt genom att gå till din hemsida och lägga till /wp-admin efter url adressen (t.ex. www.namn.se/wp-admin/. Skickas du vidare till en adress där du kan se att det står WordPress.com alternativt ifall du kan se i vänstra hörnet WordPress.com då gäller inte denna paket för detta.
Är du fortfarande osäker och vill vara på den säkra sidan så kan du maila till hej@foomledesign.se, skriv i ämnesraden ’WordPress.com eller WordPress.org hemsida?’ och vi kommer maila dig svaret.

Efter beställning av WordPress Underhåll och Support paket

Efter att du fyllt i beställ WordPress underhåll och support paket formuläret på denna sida och vi tar emot den kommer vi ta kontakt med dig för att få inloggningsuppgifterna då vi vill inte att de sparas i vår hemsidas databas av säkerhetsskäll.

Frågor om WordPress underhållspaket

Har du några andra frågor om denna paket kan du alltid kolla på vår Underhåll & Support WordPress sida, ifall du inte hittar svaret där så är du jättevälkommen att maila till hej@foomledesign.se