Vi är glada att kunna meddela idag att vi har en nytt kontor. Vi har flyttat vår kontor från Skebokvarnsvägen 317 i Bandhagen till Kungsgatan 60, Hötorget.

Med denna flytt är vi nu närmare våra underbara kunder vilket kommer göra det enklare både för nuvarande kunder och våra framtida kunder att träffas ännu enklare och snabbare i centrala Stockholm.

Digital byrå Foomle design har en ny kontor på Kungsgatan 60 i centrala Stockholm

Förutom detta så är det inte så mycket mer som förändras och vi kommer fortsätta alltid göra vår bästa så att varje kund kan känna sig välkommen och väl omhändertagen.

Ifall du inte jobbat med oss tidigare så vill vi gärna berätta kort om vad du får när du väljer oss.

Varför välja just Foomle design digital byrå

 • Service
  Fantastisk service är något som vi alltid vill leverera till alla kunder oberoende om uppdraget är relaterad till webb, grafisk design, marknadsföring eller media.
 • Tillgänglighet
  Vi är lätta att nå via e-post & telefon och i de fall du inte lyckas nå oss så tar vi väldigt snabbt kontakt tillbaka mer er.
 • Account manager
  Alla våra kunder har en account manager som är deras kontaktperson. Account manager håller kontakt med er, uppdaterar är om hur långt vi kommit i processen, har möte med er, utbildar er och självklart kommer med idéer och förslag.
 • Helhetslösningar
  Vi på Foomle design erbjuder idag digitala helhetslösningar och kan hjälpa er allt från att bygga ut er webbplats / hemsida till att bygga ut närvaron på nätet och växa.
 • Över 7 års erfarenhet
  Foomle design startades mot slutet av 2012, sedan dess har vi hjälp många företag inom olika branscher vilket har gett oss ett brett erfarenhet. Du kan se några av våra underbara kunder genom att gå till vår portfolio sida i menyn eller klicka här.
 • Digital byrån är i centrala Stockholm
  Vår kontor är på Kungsgatan 60, med bara några minuter från Drottningsgatan och Sergelstorg. Om ni kommer till Stockholm så är vi bara en station från centrala stationen

Vill du boka in ett möte för att prata mer om hur vi kan hjälpa ditt företag ?
Klicka här för att kontakt oss genom vår kontaktformulär eller ring oss på 0739793018