Vanliga frågor

Nedan hittar du några av svar på vanliga frågor som vi fått under åren. Vi hoppas att du hittar svar på din fråga också. Ifall du inte hittar svaret på dina frågor så är du jättevälkommen att höra av dig till oss genom vår kontakt sida.

Vad är Foomle (Foomle design)?

Foomle (eller Foomle design) är en digital byrå i Stockholm. Foomle hjälper företag små och medelstora företag att synas och få fler kunder via nätet. Läs mer om byrån.

Vad betyder Foomle ?

Foomle betyder unik på ett bra sätt.

Hur mycket kostar en webbplats/hemsida ?

Det är omöjligt att ge dig ett exakt pris på en webbplats när vi inte vet mer om den och ditt företags behov. För att vi ska kunna ge en offert så behöver vi bland annat veta mer om funktionaliteten, hur avancerad webbplatsen kommer vara, designen, innehållet m.m.

Ta kontakt med oss för att prata mer om din webbplats och så att vi kan gå igenom ert projekt, mål med webbplatsen och idéer. Börja med att gå till vår offertförfrågan sida och fylla i formuläret där så återkommer vår team med mer information snarast

Erbjuder ni andra tjänster förutom dessa som finns på Foomledesign.se ?

Om ni behöver hjälp med något annat inom det digitala så kan vi säkert hjälpa er. Vårt team och nätverk har en väldigt stor kunskap och bred erfarenhet inom det digitala. Vi hjälper företag ständigt inom andra områden så som designa nytt logotyp, ta fram ny brand identity (företagsidentitet), copywriting, packaging design (Förpackning design) , app utveckling mm. Behöver ni hjälp med denna eller någon annan tjänst så är ni jättevälkomna att kontakta oss direkt genom att gå till vår offertförfrågan sidan.

Vilka webbplats publiceringssystem / plattformar jobbar ni med ?

Vårt fokus är på WordPress och även e-handel plugins så som WooCommerce.

Om ni vill istället bygga er webbplats / e-handel i Drupal eller Magento så finns det möjlighet att våra konsulter hjälper ditt företag inom det området också. Kontakta oss för mer information

Kan ni hjälpa oss flytta över vår webbplats ?

Ja naturligtvis. Börja med att fylla i vår offertförfrågan formulär så som var webbplatsen ligger just nu och var ni vill flytta över webbplatsen. Vi återkommer snarast med mer information.

Kan jag jobba hos er ?

För tillfället letar vi tyvärr inte efter nya kollegor.
Vill du spontanansöka för en annan roll så är du jättevälkommen att maila till info@foomledesign.se .

Kan jag ha praktik hos er ?

Tyvärr så tar vi inte emot några praktikanter för tillfället.