Under Juli 2018 skedde det ändringar som rör Google AdWords eller också Google Ads som den heter idag. Förutom att namnet byttes så fick alla nya konton även ett nytt utseende. Om ni hade redan en Google AdWords konto innan dess som fortfarande har den gamla designen så borde det övergått automatiskt till den nya design / utseende.

Google AdWords Rebranding till Google Ads

Enligt Reuters.com artikel kommer inga prisändringar ske. Något annat som är värt att nämna är att med denna rebranding kommer inga andra tjänster gå samman med Google Ads.

Enligt Googles tidsplan så hade de satt ett datum för när Google AdWords skulle byta namn till Google Ads, det datumet var den 24 Juli 2018.

Google AdWords ny utseende för alla som skapar ny konto

Google hade släppt redan den nya designen för många men det har varit möjligt byta tillbaka till den gamla. Från och med Juli 2018 var det alla som registrerar ny konto som fick den nya designen.

Google Ads (Google Adwords) Ny utseende
Bildkälla: Google support

Behöver ditt företag hjälp med Google AdWord / Google Ads?

Vi på Foomle design erbjuder redan idag hjälp genom vår Sökmotormarknadsföring tjänst.
Vi gör research, skapar nya Google AdWords kampanjer och analysera resultaten för att göra förbättringar i nästa kampanjer. Alla kunder får även statistik skickade till de så att de kan få en enkel överblick över det hela.

Önskar ni veta mer och få en kostnadsfri offert, klicka här och kontakta oss nu.