Sökmotoroptimering

Vad är Sökmotor­optimering (SEO)?

Sökmotoroptimering även kallad SEO (search engine optimization) går ut på att man arbetar med sökmotorernas organiska resultat till skillnad från andra onlinemarknadsföring sätt som t.ex. annonser och sponsrade länkar.

Inom SEO så måste man ta hänsyn till allting som rör hemsidan, webbplats även utanför webbplatsen som har med ert domän att  göra. Här inkluderas allt ifrån innehållet/texten och html taggar man använder till laddningstiden, backlinks och användarvänligheten av hemsidan.

Vi är 100% White Hat SEO byrå. 
SEO mål kan skilja sig lite från bransch till bransch och om ni jobbar med B2B eller B2C, men huvudfokus är att optimera kvalificerade sökord och driva in nya konverteringar. Vi gör detta på ett etiskt sätt och enligt regler.

Få hjälp med sökmotoroptimering

Berätta mer om ert företag och behoven. Vi process består bland annat av en discovery samtal och att vi slutligen skickar en kostnadsfri SEO offert med mer information.

Offertförfrågan
T.ex. https://foomledesign.se
Berätta kort vad vill ni först och främst uppnå med vår hjälp. Skriv gärna även vilken bransch jobbar ni och vad ni erbjuder till era kunder.

Berätta mer om dig och ditt företag innan vi bokar in ett möte.


Sökmotor­optimering resultat och tid

Sökmotoroptimering är absolut inte något som man uppnår resultat med inom en dag utan det tar alltifrån 3 – 12 månader och kräver analyser,tester, copywriting och ändringar på både hemsidan (on-page) och utanför hemsidan (off-page).
Några av sakerna som påverkar mest hur snabbt vi når de mål vi sätter är t.ex. hur ert nuvarande hemsida är uppbyggd, åldern av domänen, backlinks och konkurrens på de sökord.
Sökmotoroptimering SEO

Är ni däremot ute efter något som man kan uppnå mycket snabbare ta gärna en titt på sökmotormarknadsföring kallad även SEM (search engine marketing) eller vår onlinemarknadsföring sida.
En av de bättre alternativen som kan göra att hela processen går snabbare är att börja blogga om ert företag och verksamhet. Det måste så klart vara välskrivna texter som hjälper era besökare på något sätt och som kommer öka besökarnas tid på hemsidan för då minska bounce rate även kallad avvisningsfrekvens på svenska.
För mer info om sökmotoroptimering kontakta oss nu eller lämna era kontakt uppgifter och vi kommer kontakta er.

Kontakt