Webbdesign i Stockholm

En webbplats är en av viktigaste delarna när man startar ett företag idag. Med företags hemsida och webbplats kan bland annat klienter, affärspartners och investerare snabbt och enkelt hitta er. Webbdesign tillsammans med rätt strategi är en av viktigaste delarna när ni ska bygga ert nya webbplats. Med dem skapar ni förtroende och en bättre bild av ert företag. 

Besökare kommer in till hemsidan där de bedömer undermedvetet ert företag. Allt handlar om ett par sekunder bara. Besökaren bestämmer sig då ifall det är tillräckligt intressant att stanna eller om hemsidan känns oseriös och lämnar den.

Er webbplats marknadsför er 24/7. Ingen av era anställda kommer göra det.― Paul Cookson

Bygg för tillväxt med fokus på er målgrupp

En webbplats består av många delar under ytan likt en isberg.
Att den ska se snyggt och professionellt är självklart men något som är ännu viktigare att varje sida ska kommunicera rätt meddelande till målgruppen i syftet och få dem ta nästa steget.

Fyll i formuläret för att ta en diskussion om potentiellt samarbete och kostnadsfri offert.

Offertförfrågan
T.ex. https://foomledesign.se
Berätta kort vad vill ni först och främst uppnå med vår hjälp. Skriv gärna även vilken bransch jobbar ni och vad ni erbjuder till era kunder.

Berätta mer om dig och ditt företag innan vi bokar in ett möte.


Webbdesign från start till mål

En webbdesign projekt påbörjas inte med att bygga webbplatsen och samtidigt improvisera på vägen som t.ex. design, vilka sidor och funktioner det ska vara. En riktigt professionellt webbdesign uppdrag påbörjas med planering med en webbyrå. Man skriver ner målgrupp, vad man vill uppnå med webbplatsen, funktioner och annat viktigt information. Med detta får man riktigt bra överblick och kan då ta fram strategi, design och bygga webbplatsen.

När vi får ett nytt projekt då vill vi veta allt om webbplatsen och kundens planer. Därför börjar vi alltid med att boka ett webbdesign möte i Stockholm där vi sätter ner oss och går igenom allting tillsammans.
Efter detta kan vår team sätta ner oss tillsammans för att utforma strategi, design, prototyp av webbplatsen. När kunden väl känner sig nöjd med designen påbörjar vi med utvecklingen av webbplatsen som vi därefter testar innan den lanseras LIVE på nätet.

Webbdesign går inte bara ut på att skapa men även på att planera och få så bra överblick som möjligt

En så bra överblick och planering inom webbdesign är jätteviktigt

Responsive design / mobilanpassad hemsida

Tekniken rör sig ständigt framåt och användare nyttjar mobiler och surfplattor mer än någonsin. Inte bara det men redan i November 2016 översteg användning av surfplattor och mobiler datorerna.

Vill ni helst inte bygga om hela webbplatsen men bara behöver hjälp med responsive design, dvs att mobilanpassa hemsidan då kan vi hjälpa er med det också.
Kontakta oss nu med en offertförfrågan och mer detaljer så kan vi titta på ert webbplats och återkomma med en offert.

Fattas det något på din hemsida – Få gratis förbättringsförslag ifrån oss

Det kan vara svårt att bedöma ert egna hemsida och det är alltid härligt att ha någon titta på hemsidan som jobbar professionellt med webbdesign. Någon från vår digital byrå i Stockholm tar jättegärna en titt på ert hemsida och ger er gratis förbättringsförslag. Ta kontakt med oss idag så återkommer vi med mer information om vad ni bör förbättra.
Observera att det kan ta upp till 3 arbetsdagar ibland tills vi återkommer med en förbättringsförslag

Sökmotorvänlig webbplats

Idag när man vill söka efter en produkt eller tjänst så brukar vi oftast söka på nätet. De flesta använder sig av Google men det finns många fler sökmotorer. Just Google t.ex. kollar på hur ert webbplats är uppbyggd, hur den funkar och vad den handlar om. Vill ni ranka bättre och ha högre chans att synas på Google så bör ni göra ert webbplats sökmotorvänlig och därefter sökmotoroptimera den.

Gör en offertförfrågan redan idag för ert nya företags webbplats i WordPress och få tillbaka en offert från oss.
Kontakt

Du får vad du betalar för med webbdesign

Du har säkert hört uttalandet ’Du får vad du betalar för’ och så gäller det med webbdesign också.
Det finns stora begränsningar på plattformer som erbjuder dig att skapa själv en egen hemsida / webbplats ’snabbt och enkelt’ som de oftast brukar skriva. Ifall du är ute efter en enkel och väldig liten webbplats på mindre sidor så kan det funka. När man sedan vill lägga till speciella funktioner för webbplatsen inser man till slut att man inte bara spenderat sina pengar men även sin tid i onödan.

Är ni ute efter någon som kommer göra ert företags webbplats så gäller det samma här. Får ni en offert på ett par tusen kronor för en webbplats så bör ni nog hålla er borta från det alternativet.Ta istället ta kontakt med en webbyrå eller webbdesign företag som har längre erfarenhet och fokuserar att leverera kvalitet och resultat.
Något som du inte bör titta på så mycket är portfolio storlek. Titta på design kvalitet och funktioner av de webbplatser som finns i deras portfolio. Ni kommer snabbt märka skillnaden i kvaliteten mellan de företag som erbjuder hemsidor och webbplatser för några tusen kronor och de som är dyrare.

Viktigaste delar att tänka på när ni bygger ny webbplats åt ert företag eller organisation

Vi har skrivit en lista över saker som ni bör tänka på när ni bygger ny webbplats år ert företag eller organisation. Detta är både för de som bygger om deras webbplats eller också bygger helt nytt webbplats.

Webbdesign som fångar

8 sekunder Det är allt ni får för att övertyga era nya besökare att stanna på ert hemsida. Det är känt att åtminstone 50% av nya besökare lämnar hemsidan inom 8 sekunder ifall man inte gör en gott intryck. Därför är det jätte viktigt ha en snygg designad hemsida som är användarvänlig och just byggt för ert företag med rätt mål & placeringar för att få besökarna stanna på hemsidan och få de i mål. Vi hjälper idag med allt det med vår webbdesign tjänst och även erbjuder optimering av hemsidan som SEO optimering, laddningstid optimering och även a/b tester.

När det kommer till webbdesign fokuserar vi alltid  att designa hemsidor som är användarvänliga, professionella och som säljer. Alla besökare ska kunna använda hemsidan lätt eller kunna lära sig använda den snabbt utan stora ansträngningar.
Lika så gäller det för er som kunder och administratörer på ert hemsida. Vi tycker att ni ska inte behöva anstränga er för mycket för att redigera ert innehåll på hemsidan. Därför är vår fokus på publicerinssystemet WordPress som är en open-source publiceringssystem. Vi ser till att bara nödvändiga verktyg finns med i kontrollpanelen och för att underlätta arbetet för er ännu mer.

Vår webbdesign process

Vi har en standard process när det kommer till att designa och utveckla ert nya företags webbplats.
Denna process följer vi främst för att underlätta och säkra att vi förstått allt på papper, har räknat fram rätt pris och att ni är nöjda med designen av webbplatsen innan vi utvecklar den.

1. Möte / Workshop

Under denna mötte bokar vi in och sätter ner oss med er för att prata om ert nya företags webbplats.
Här pratar vi och försöker förstå mer om ert företag, produkter/tjänster, målen med den nya webbplatsen och framtidsplaner. Efter mötet har vi en bra översikt över vad som ska uppnås, lösningar, deadlines och annat viktigt. Mötet sker i Stockholm, i de fall ni inte kan ta er till Stockholm finns det en möjlighet för en video/telefon konferens.

2. Strategi plan

Vår team sätter ner sig tillsammans och skapar en webbplats struktur karta och strategi plan hur vi uppnår de mål som ni vill ska ske på webbplatsen, hur vi hanterar de olika utmaningar och hur vi ska prioritera allting.

3. Prototyp av nya webbplatsen

Vi skapar en klickbar prototyp som hjälper oss visa arkitekturen visuellt och placering till minsta detalj. Vi vill förstå användarvänligheten och hur enkelt det är att använda och hitta de olika delarna men även hur vi lättast lägger i fokus de viktigaste delarna. En annan anledning till detta är att vi vill säkerställa att all innehåll och produkter (ifall ni kommer sälja på webbplatsen) ser lika snyggt. Det bör självklart se professionellt ut ifall de växer i antal t.ex. från 10 till 100st inom ett år. Ni kommer vilja kunna växa utan att detta påverkar ert design och känslan på hemsidan vilket skulle annars resulterat i att ni i såna behövt göra om designen och hemsidan. Prototypen av ert WordPress webbplats kommer vara klickbar och ni kommer kunna se det från både mobil, surfplatta och dator genom en speciell länk.

4. Design

Självklart så är design superviktigt på webbplatsen och är en av avgörande faktorer ifall besökarna lämnar webbplatsen eller stannar kvar och hur förtroende de har för ert företag. Därför tar vi fram passande typsnitt, färgpaletter, innehåll, symboler och även annat innehåll så som bilder & videoklipp om det behövs.

5. Utveckling

Med steg 5 är det äntligen dags för utveckling av ert nya företags webbplats. Nu har vi en mycket god bild av hur vi ska strukturera & bygga hemsidan på bästa sättet tack vare de tidigare stegen i processen.
Detta steg är den som är mest tidskrävande men även en av de bästa eftersom det som en gång var en idé börjar äntligen ta form och bli en riktig webbplats. Vi bygger efter prototypen & designen, utvecklar funktionerna och mobilanpassar webbplatsen med responsive design. Utvecklingen av ert WordPress webbplats sker på en speciell domän på vår server och ni kommer kunna ha möjlighet att följa vår arbete hela vägen.

6. Teknisk kvalitetssäkring

Vi kvalitetssäkrar att ert nya WordPress webbplats funkar som tänkt på olika enheter och plattformer buggfritt innan lansering. Kvaliteten är något som vi fokuserar alltid på för att leverera en webbplats som både kunden är nöjd över och besökarna som kommer in till webbplatsen.

7. Lansering

Äntligen efter teknisk kvalitetssäkring så är det dags för att webbplatsen åker upp live!
Vi tar hand på ett säkert sätt om denna process så att allting går enligt planer och hela flytten till ert webbhotell sker friktionsfritt.

8. Genomgångsmöte

Vi bokar in en genomgångsmöte med kunden för att utbilda de hur de jobbar med deras nya WordPress webbplats. Här pratar vi även om nästa stegen av webbplatsen och hur vi kan hjälpa er med att få in mer trafik med online marknadsföring och konvertera de till kunder.

Webbdesign Stockholm 8+ års erfarenhet

Vår digital byrå jobbar med webbdesign i Stockholm och bygger professionella företags webbplatser. Vår erfarenhet är stor då vi byggt olika typer av hemsidor och webbplatser åt företag de senaste 8 år.
Behöver ni bygga om ert webbplats och letar nu efter en webbyrå , ta gärna kontakt med oss idag genom kontakt formulär på vår kontakt sida för att prata mer om hur vi kan hjälpa er.
Kontakt

Tycker du det är enklare att ringa oss så kan du ringa till 0739793018 eller skicka mail till info@foomledesign.se .
Vi återkommer snarast med mer information om webbdesign och hur vi kan hjälpa ert företag.